Щойно в першому таймі додаткового часу на 105-ій хвилині гравець донецького «Шахтаря» Едуардо забив перший гол у ворота черкаського «Славутича». Другий гол через кілька хвилин закотив в черкаські ворота Тайсон.


Саме цей поєдинок коментатор Андрій Малиновський назвав «найскладнішим у цьому кубку для донецького «Шахтаря».

– Бакалов (Юрій Бакалов – наставник черкаської команди, – ред.) прекрасно підготував свою команду до сьогоднішнього матчу. Самовіддана гра з максимальною відповідальністю футболістів «Славутича». Те, на що робив ставки тренер черкащан, – дисципліна, організованість, підготовка – це ті максимальні козирі, які використовував «Славутич». Все, що черкащани могли протиставити, використовували. Навіть у додатковому часі «Славутич» не виглядає виснаженим, – зауважив коментатор. – Варто сказати, що тричі поспіль «Шахтар» вигравав Кубок України. І сьогодні було класичне кубкове протистояння, протистояння Давида і Голіафа. На цей матч хотіли потрапити понад 100 тисяч людей не лише із Черкас, а й інших міст, але лише 10 тисяч вміщує центральний стадіон.

Зауважимо, що наступний матч 29-го туру «Зоря» (Луганськ) – «Шахтар» (Донецьк) відбудеться в Черкасах 11 травня, у неділю, о 16.00.

– Рішення перенести матч у Черкаси було ухвалено через непросту ситуацію в Луганську, – пояснив коментатор.

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Каркар 07.05.2014 18:25
Цитата:
На цей матч хотіли потрапити понад 100 тисяч людей


Звідки 100 тис. взялося? Це більш ніж третина Черкас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100