Наявні резерви газу дозволяють чотирьом азотним підприємствам OSTCHEM працювати у 2014 році на повну потужність. Про це Голова Ради Групи компаній Group DF Дмитро Фірташ заявив під час телемосту з працівниками концерну "Стирол", Черкаського та Сєвєродонецького "Азотів" та "Рівнеазоту". За словами Дмитра Фірташа, у 2013 році у підземні сховища OSTCHEM закачав близько 8 млрд. кубометрів газу. Про це інформує сайт Дмитра Фірташа.

"Зараз у підземних сховищах залишаються обсяги газу достатні для забезпечення роботи хімпідприємств на повну потужність до кінця року. Проблем з газом немає", – сказав Дмитро Фірташ, відповідаючи на питання співробітника "Рівнеазоту".

Бізнесмен відзначив, що на азотних підприємствах OSTCHEM відпрацьовано схему роботи на привозному аміаку. Цей варіант розглядається як резервний на випадок перебоїв з постачанням газу в Україну.

"Якщо технологічно буде неможливо підняти газ зі сховищ для своїх потреб, ми приготувались до роботи на привозному аміаку. Його переробка на добрива дозволить нам забезпечити повну завантаженість підприємств", – пояснив власник Group DF.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Пармезан 31.05.2014 18:34
Так вот хто газ в..рует....а народ оплачивает и оплакивает свою горькую жизнь...А они в сховыща закачивают.....Чо Россия и вопит про украденный газ)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Гоблин 29.05.2014 18:22
Газ для населения постоянно разбавляют отдушкой дерьмовой.Вот Фирташ и сэкономил....А заплатит за газ население города. Вот откуда у Фиры млрд. накопляются.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 08.05.2014 11:19
Колы вже та фарба на новых троллейбусах позлазыть? На обломках ездить стыдно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100