Черкаська обласна організація ВО «Солідарність» вказує на те, що під час жеребкування щодо визначення номерів політичних партій для розміщення їх назв у виборчому бюлетені для голосування за депутатів Черкаської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі виборча комісія допустила значні порушення чинного законодавства.

Як інформує прес-служба політсили, під час проведення другого етапу жеребкування було пропущено № 10 в списку місцевих організацій партій. Головою Черкаської МВК прийнято рішення про пережеребкування, що не передбачено законом. Також представники «Солідарності» вказують на те, що кожного разу після вибору представником партії жеребка член ТВК повинен був перемішати жеребки, але цього проведено не було.

Голова Черкаської обласної організації ВО «Солідарність» Олег Свинарчук наголошує на нечесності та непрозорості визначення почерговості партій у виборчому бюлетені. Тому ВО буде звертатися до суду, щоб домогтися проведення другого етапу жеребкування. Зокрема, в розпорядженні обласної організації об’єднання є відеозапис, який підтверджує порушення, допущені членами міської виборчої комісії.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100