До Чорнобаївського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся 27-річний чоловік.

Потерпілий розповів, що, перебуваючи у гостях, виявив відсутність свого мобільного телефону. Коли саме зник мобільний, чоловік сказати не міг.

Оперативні працівники та дільничні інспектори міліції опитали сільських жителів, перевірили місцеві ломбарди і раніше судимих осіб. Але проведена робота не дала позитивних результатів. Проте під час проведення оперативно-розшукових заходів до працівників міліції надійшла інформація, що нещодавно 27-річний чоловік продав односельчанину мобільний телефон, який за описом схожий на телефон потерпілого.

Отримавши опис підозрюваного та встановивши його місце перебування, правоохоронці направились до нього додому. Побачивши на своєму порозі працівників міліції, чоловік зрозумів, що його викрито та зізнався у вчиненому. Розповів, що під час застілля зі своїми друзями побачив мобільний телефон, який заряджався. Дочекавшись моменту, коли всі лягли відпочивати, забрав телефон та поклав собі до кишені. На наступний день продав мобільний своєму сусіду.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років. Викрадений зловмисником телефон вилучено та повернуто власнику. Досудове розслідування триває, інформують у прес-службі МВС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100