Сьогодні на координаційній нараді в Черкаської обласній державній адміністрації губернатор Юрій Ткаченко доручив правоохоронцям розібратися, яким чином агітаційні листівки Партії регіонів потрапили в кабінети влади. Про це Юрій Олегович повідомив на сьогоднішній прес-конференції.


У цілому ж, він висловив здивування діями попередньої влади області, яка виселила з будівлі ОДА департаменти та управління, щоб звільнити для себе п’ятий поверх.

– Я зателефонував одному керівнику департаменту, іншому. Хотів терміново зустрітися. Один каже, що зараз приїде, інший. Чесно кажучи, і на думці не було, що багато департаментів, які знаходилися в обласному Будинку рад і в обласній адміністрації, тепер не тут. І їх керівникам треба добиратися на транспорті, а інколи й на таксі, щоб вирішити робочі питання, – зазначив Юрій Ткаченко.

Голова ОДА зазначив, що разом з головою обласної ради Валентиною Коваленко вони оглянули п’ятий поверх будівлі та виявили там агітацію Партії регіонів.

– Нині в ОДА більше 30 кабінетів пустують. Там мали бути апартаменти для голови обласної державної адміністрації. Зазначу також, що обласна рада несе витрати за комунальні послуги, адже ці пустуючи приміщення треба опалювати. Безумовно, якби там працювали департаменти, то не було б проблем, – сказав Юрій Ткаченко. – Ми будемо розглядати можливість повернення управлінь і департаментів в ОДА. А враховуючи, що відбувається оптимізація, то ми могли б помістити всіх управлінців в приміщенні обласної ради і обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що під час нещодавнього обходу Будинку серед відчинених кабінетів один – під номером 520 – виявився зачиненим. На прохання керівників області працівники Будинку рад це приміщення відчинили. Як з’ясувалося, в цей кабінет на доручення Тимошенка занесли агітаційну продукцію Партії регіонів. Вона там і досі акуратно складена пачками у паперових обгортках. У агітках розповідається, наскільки краще працювала на Черкащині влада регіоналів порівняно з «помаранчевою».




реклама

Коментарі  

 
+4 #14 пророк 13.05.2014 11:41
Для наповнення обласного бюджету у 520 кабінеті відкрито пункт прийому макулатури.Можна і БЮТівського принести,а то дуже багато натиражували
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 історік 12.05.2014 22:47
І "Підкову" ж н хабудь відновить!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 Богун 12.05.2014 16:06
За повідомленням надійного джерела до розслідувань залучать новітні технології пошуку переміщення агіток до приміщення облради. Свою допомогу у виявленні залишків макулатури вже погодилися надати Nassa, Пентагон, Мі-8. Операцію під кодовою назвою "Карала регіонала" вже розпочато! Далі буде...:lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 Madona 12.05.2014 16:00
А ще в добавок - якщо головна обласної ради добирається до роботи на власному автомобілі, то що заважає керівникам департаментів добиратися на наради на особистому транспорту.... Чи можливо вони його не мають?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #10 цікаво 12.05.2014 15:52
там є завгосп і ціла служба утримання .при чому міліція до роміщення всілякого мотлоху
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Фотограф 12.05.2014 15:06
Все верно..надо расследовать...Заодно с листовками расскажите какие "срока" получили Жмаев за полученную вз..тку или
01.06.2011. Как стало известно Ъ, вчера в столичной гостинице "Киев" во время получения крупной взятки был задержан начальник Управления земельных ресурсов в Киевской области Юрий Вязьмитинов. По словам источника Ъ, у него же были обнаружены пустые бланки, принадлежащие "народному депутату Олийныку". Как сообщил вчера Ъ первый заместитель главы комитета Верховной рады по вопросам законодательног о обеспечения правоохранитель ной деятельности Владимир Олийнык, у господина Вязьмитинова действительно могли оказаться бланки с его фамилией. "Я не раз подписывал депутатские обращения с просьбой проверить факты незаконного выделения земельных участков под Киевом, например, в районе населенных пунктов Лисныки и Вита Почтовая",– пояснил Ъ господин Олийнык
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #8 Богун 12.05.2014 15:04
Чи є життя на марсі - наступне доручення голови обласної ради для правоохоронців нашої області!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Гарбия 12.05.2014 14:45
А может нужно поменьше совещаний, а побольше реальных дел? Дороги, питание детей, что будет с продуктами через полгода, квартиры доступные для людей, рабочие места... А тут нашлась проблема..совещания.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 Pro 12.05.2014 14:43
Мій сон перетворився в параною...
І я іду... здираю з себе грим...
Проламуючись між чиєюсь невиною...
Ховаю свій розгнузданий інтим...
©
Можливо так стане зрозуміліше? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 Madona 12.05.2014 14:40
З приводу переселення обласних Департаментів назад в приміщення обласної ради:
- чи проводив хтось з чиновників фінансові розрахунки на відновлення комунікацій (електрика, інтернет);
- чи проводилися розрахунки на переїзд департаментів (демонтаж-монтаж кондиціонерів та інше);
- чи задумувалися чинивники над тим чи витримають меблі другого (третього) переїзду;
- сонце на 5 поверсі влітку світить дуже яскраво - можливо влада закупить для переселених назад департаментів нові жалюзі адже без них там працювати неможливо.
А можливо в умовах сьогоднішньої кризи для Влади так необхідний даний переїзд - "нові тендера", "нові закупки".
Одним словом виникає багато запитань, а чи знайдуться на них відповіді?
Можливо керівникам дешевше буде їздити на таксі або на громалському траснпорті???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100