Понад півтори тисячі мешканців виборчого округу №195 відзначили цьогорічний День Перемоги, смакуючи солдатською кашею та слухаючи пісні воєнних років. Частування організував народний депутат України Володимир Зубик, інформує його прес-служба.

Мешканців Південно-Західного мікрорайону Черкас пригощали на Алеї Путейка, у дворах по вулицях Батицького, Тараскова та Корольова. Під акомпанемент баяніста Валерія Проценка дорослі проявили й свої таланти, виконуючи українські народні та пісні фронтових часів.


У Чигирині за підтримки Володимира Зубика учасників урочистостей гостинно приймали в кафе «Гетьман». Ветерани поділилися спогадами,запрошені вшанували полеглих на фронтах  Великої Вітчизняної війни, із задоволенням слухали пісні у виконанні хору ветеранів та хору «Козачка».


Для драбів’ян та чорнобаївців, які вийшли 9 травня на святкові заходи, народний депутат Володимир Зубик організував частування морозивом. Улюбленим прохолодним смаколиком цього дня поласували понад 5000 дорослих і дітей.

Підсумок дня – гарний настрій, задоволення та слова подяки на адресу ініціатора та організатора заходу Володимира Зубика.


реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Алексей 17.06.2014 00:21
А хто з Вас щось зробив на це свято???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Рая 13.05.2014 13:46
та сама гречка, тыльки зварена.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Антиригик 13.05.2014 12:27
Від душі відірвав ..... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100