Партія «Рідне місто» буде оскаржувати рішення територіальної виборчої комісії щодо повторного жеребкування для визначення номерів партій у списку бюлетеня на виборах до Черкаської міської ради. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив Голова правління громадської ради Черкас та перший номер у списку партії «Рідне місто» на виборах до міськради Іван Сухарьков.


Тепер, на переконання Івана Васильовича, це жеребкування поставило під загрозу проведення виборів до Черкаської міської ради.

– Будь-яка політична партія, яка буде незадоволена своїми результатами на виборах, зможе оскаржити їх в суді через результати жеребкування, – переконаний Іван Сухарьков.

За словами голови черкаської міської організації політичної партії «Рідне місто» Руслана Поставничого, їхня політична сила понесла втрати через повторне жеребкування.

– Ми замовили агітпродукцію, уклали договори із ТРК «ВІККА» та ОДТРК «Рось» про транслювання відеороликів. Але навіть не це головне. Законодавець вимагає проведення жеребкування за 17 днів до дня виборів. Порушена частина третя статті 66 закону «Про вибори місцевих депутатів». На жаль, ми знову маємо прецедент, коли результати виборів будемо отримувати не на виборчих дільницях, а в судах, – вважає Руслан Вікторович.

Нагадаємо, що ТВК виконала рішення Київського адміністративного апеляційного суду про проведення пережеребкування. Позов на Черкаську ТВК подала партія «Солідарність». До судового засідання партія «Рідне місто» розмістила в Черкасах рекламу із зазначенням номеру партії «15» в списку бюлетеня. Після повторного жеребкування «Рідному місту» дістався номер 21 у виборчому бюлетені.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #6 ахтунг 15.05.2014 11:14
да, швидко Саси з Варичами перефарбувалися у Ківалових. не дивно, адже за усіма ними стоїть одарич.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Той хто 15.05.2014 10:14
А от я, насправді, радий, що хтось буде перешкоджати "мєждусобойчику" Солідарності, Вільних демократів і Удару, який вони затіяли на цих виборах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 рада 15.05.2014 09:07
Це наслідок безкарності за відміну результатів виборів до ВР у 2012 році, фігуранти цих подій знову хочуть застосувати методи маніпуляцій і судових тяганин. В прокуратурі знаходяться матеріали по виборах -2012.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 ату 15.05.2014 00:27
оказывается Порошенко то -....., лалалалала. ну или его черкасские друзья перестарались.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Смайл 14.05.2014 23:40
"На жаль, ми знову маємо прецедент, коли результати виборів будемо отримувати не на виборчих дільницях, а в судах" ЦЕ ПОСТАВНИЧИЙ ЗГАДАВ ВИБОРИ ДО ВРУ, КОЛИ ЖУКОВСЬКА БІГАЛА У СУД І З ВІДРИВОМ ВІД БУЛАТЕЦЬКОГО У 12 ТИС. ОСІБ ДОБИЛАСЯ, ЩО БУЛИ ПОВТОРНІ ВИБОРИ :) А, НУ, ТОДІ, ВИ ПРАВІ. ПОДВІЙНІ СТАНДАРТИ, СЕР!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Loki 14.05.2014 21:41
По взгляду атамана рідномістовсько го бачу, шо це жеребление серед братков добром не кончиться. Скоро дойде до того, шо їх же ребята начнуть по чуть-чуть переділювать славный город по славянскому образцу и подобию((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100