Народний депутат України родом із Чорнобаївщини Микола Томенко закликав владу не допустити штучного банкрутства, приватизації чи рейдерського захоплення серйозних підприємств, які знаходяться в Державному управлінні справами при Президентові України чи загалом в системі виконавчої влади.

Також він звернув увагу на те, що значно почастішали звернення бізнесменів та керівників різних установ щодо перевірок податкової, пожежної служб, інспекції з енергозбереження тощо, йдеться на сайті політика.

– Ці перевірки, починаючи з вишів і завершуючи малим та середнім бізнесом, мають на меті лише одне – спонукати до давання хабарів. Таким чином, певне затишшя щодо тиску на бізнес перевіряючих та силових структур (в тому числі міліції) сьогодні вже не діє, – зазначив народний депутат.

Він висловив сподівання, що така злочинна та неправова діяльність згаданих структур буде поширена лише на період перехідної влади, а по завершенню президентської виборчої кампанії ця відроджена тенденція хабарництва буде зупинена.

Тому Микола Томенко звернувся до керівників малого та середнього бізнесу з пропозицією: якщо вони під тиском перевіряючих структур вже не витримали в травні, то щоб не давали хабарів наперед – за червень.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Нестор Іванович 15.05.2014 09:03
Цей недолугий тушкан перше привів до влади своїх однопартійців, а потім заявляє щоб бізнесмени їм хабарів не давали, а зачекали коли воно після президентських виборів пропихне їнших своїх друзяк з нової пісочниці. Ну хіба не .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Вася 14.05.2014 22:49
Во дает. Совсем человек .... выжил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Loki 14.05.2014 21:48
Шо предлагає? Скрутить затребованну суму рулончиком вчетверо та й запхать її спонукальщику в сторону противоположную напереду? ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 14.05.2014 19:32
Государство существует за счет кредита МВФ а реформы в ВРУ не принимаются
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100