На сьогоднішній сесії Черкаської обласної ради знову розглядалося питання щодо обрання заступників голові обласної ради. Нагадаємо, що з минулого пленарного засідання голова облради Валентина Коваленко залишилася без заступників, яких було звільнено. При цьому нових заступників депутати так і не спромоглися тоді обрати.

Валентина Коваленко зазначила, що депутатами неодноразово вносилися пропозиції щодо скорочення посади заступника голови обласної ради. Це ж питання вона запропонувала депутатам включити до порядку денного, що вони й зробили.


Та тут обурився депутат, екс-голова обласної ради Володимир Гресь. Він зазначив, що питання про скорочення посади треба було вносити до порядку денного раніше.

– Що ж тепер буде? Питання про скорочення посади увійде останнім в порядок денний. При цьому на початку у нас записані питання про обрання першого заступника та заступника голови облради. То ви на початку сесії оберете заступника, а наприкінці сесії його звільните чи як? – дивувався депутата Гресь.

Та Валентина Коваленко оголосила перерву на 20 хвилин для того, щоб депутатські групи і фракції могли обговорити кандидатур на посаду заступника, адже поступило дуже багато пропозицій.

– Я пропоную на першого заступника… – потонув голос Валентини Коваленко в загальному шумі і їй довелося збирати голів фракцій для консультацій.

реклама

Коментарі  

 
+9 #2 Anchlus 15.05.2014 11:40
Мадам,не по Сеньке шапка! Треба міняти голову,а то надоїло безголів"я.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Loki 15.05.2014 11:28
Велика облрада, а заступиться за голову некому? ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100