На вулицях міст, у тому числі й невеличких, та сіл Черкащини активісти мережі «Громадянські ініціативи України» розповідатимуть людям про особливості проведення президентських виборів та закликатимуть громадян відповідально поставитися до голосування.

Про це під час сьогоднішньої прес-конференції в «Новій Добі» повідомив регіональний координатор «Громадянських ініціатив України» в Черкаській області Сергій Пасічник


Він додав, що акцію його організація проводить спільно з активістами Комітету виборців України та громадянської мережі «ОПОРА».

Крім Черкащини, акції в межах проекту «Прийди на вибори! Захисти державу!» відбудуться ще у 15 регіонах України, в тому числі й на Донбасі. Людей закликатимуть взяти участь у виборах і проголосувати чесно, не піддаючись погрозам та подарункам кандидатів. Усім охочим активісти роздаватимуть українські прапорці та стрічки в кольорах національного прапору.

Також активісти звертатимуться до громадян з пропозицією написати листа майбутньому Президентові, висловивши свої думки з приводу проблем та першочергових змін, які необхідно зробити в Україні.

Додаткову інформацію щодо акції можна отримати у Сергія Пасічника за телефоном 066-217-24-55.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Loki 15.05.2014 13:50
На супер!! За 10 дней до выборов начать формировать из кріпака громадянина! (4% это не касается)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100