Сьогодні на Центральному стадіоні міста Черкаси в рамках Прем’єр – Ліги України пройшов футбольний матчу між командами "Шахтар" (Донецьк) - "Волинь" (Луцьк), на якому були присутні близько двох тисяч уболівальників.

Для забезпечення охорони громадського порядку на стадіоні та прилеглій території, було задіяно близько 400 співробітників міліції.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців порушень громадського порядку не допущено, інформує прес-служба обласного управління міліції.

Нагадаємо, 18 травня, у рамках фінального 30-го туру УПЛ "Шахтар" в Черкасах переграв луцьку "Волинь". - 2:0.

Як інформує football24, "Шахтар" без проблем подолав опір волинян. Найбільший внесок у перемогу зробив Дуглас Коста, який перебуває у чудових кондиціях. Він неодноразово створював самотужки моменти біля воріт суперника і красиво обігрував своїх опонентів незалежно від їх кількості, загострюючи ситуацію. Одним словом куражився. Дуглас віддав гольову передачу на Луїса Адріано, який врешті оформив дубль і перегнав на один гол свого суперника по бомбардирських перегонах Жуніора Мораєша, який сьогодні ще має зіграти проти "Дніпра".

Отже, команди йдуть на канікули з різним настроєм. "Гірники" підтвердили чемпіонський статус своєю грою, а "Волинь" програла вже восьмий матч поспіль.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100