23 травня з 13.00 до 17.00 на Театральній площі (бульвар Шевченка, 234) буде проходити «Жива бібліотека», організована благодійним фондом «Інсайт» та Молодіжним ресурсним центром за підтримки МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні». «Бібліотека» буде проведена в рамках акції до Дня пам’яті людей, які померли від СНІД.

Мета «Живої бібліотеки» – сприяти покращенню розуміння і усвідомлення того факту, що люди бувають різними, допомогти людям, незалежно від їх професій та статусів, віросповідання та сексуальної орієнтації знайти спільну мову з іншими і отримати відповіді на запитання, яких не буває у звичайних книгах.

«Книжки» в бібліотеці – живі люди, представники різноманітних груп, які часто відчувають на собі упереджене ставлення та стереотипний спосіб мислення інших, стаючи жертвами дискримінації та соціальної ізоляції.

Цього року формат «Живої бібліотеки» буде іншим. «Книжками» будуть виступати спеціалісти, які зможуть надавати кваліфіковані консультації, а саме: гінеколог, лікар-інфекціоніст, фтизіатр, лікар-нарколог, психолог та ін.

Також всі бажаючі зможуть пройти тест на ВІЛ та отримати консультацію медпрацівників.

Впродовж 4 годин всі бажаючі матимуть змогу побувати в цій унікальній бібліотеці та почитати «живі книжки». Це чудова можливість поспілкуватися із спеціалістами без черг, відвідування лікувальних установ, а головне - у невимушеній та незвичайній обстановці.

Увага!!! Для дітей та їх батьків на акції будуть працювати аніматори інтерактивного театру «Яблуко». Всі охочі зможуть взяти участь у іграх, конкурсах, вікторинах та отримати призи.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100