З 1 січня по 1 травня в України тривала деклараційна кампанія, впродовж якої громадяни декларували доходи, одержані у 2013 році.

– Протягом цієї кампанії черкасці подали 2724 декларації про отримані ними минулорічні доходи. 27 місцевих жителів задекларували свої мільйонні статки і показали загальну суму доходу в розмірі понад 62 млн грн, –  повідомив в. о. начальника ДПІ у м. Черкасах Олег Коваль.

Із зазначеної кількості декларацій 1138 було подано тими громадянами, які зобов’язані були це зробити, з них – 603 (53%) подали ті, хто минулого року отримали спадщину чи подарунки.

У цілому, жителями м. Черкаси задекларовано минулорічних доходів на загальну суму 171,8 млн грн, а до місцевого бюджету має додатково надійти майже 4,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

– У 2014 року правом на отримання податкової знижки вже скористалися 1586 жителів м. Черкаси, яким з бюджету буде повернуто 1,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб, – зазначив Олег Коваль.

Він нагадав, що громадяни, які бажають скористатись правом на нарахування податкової знижки, можуть подати податкову декларацію про майновий стан і доходи до 31 грудня 2014 року. Від жителів міста Черкаси вона приймається за адресою: бульв. Шевченка, 307, каб.414. Додаткову інформацію щодо заповнення декларації можна отримати за тел. 45-80-44. Про це інформує прес-служба ДПІ в м. Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100