До Придніпровського районного відділу міліції звернувся 47-річний місцевий житель за допомогою.

Чоловік повідомив, що проживає в багатоповерховому будинку. Протягом двох останніх днів сусід зверху заливає його квартиру водою. Незважаючи на те, що всередині квартири чути голоси, двері до помешкання ніхто не відчиняє. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та дільничний інспектор міліції.

Працівники міліції викликали представників комунальних служб та в їхній присутності відчинили двері. Зайшовши всередину помешкання, правоохоронці побачили, що 51-річний господар квартири лежить на підлозі в калюжі холодної води та слабким голосом благає про допомогу. Правоохоронці негайно перенесли потерпілого на ліжко та викликали швидку.

Як вдалося з’ясувати, у чоловіка зламався кран і він почав його ремонтувати, проте послизнувся на мокрій підлозі, сильно вдарився та не зміг підвестися.

Пролежавши два дні в холодній воді, чоловік дивом залишився живим. Лікарі, які приїхали на виклик, констатували у потерпілого часткове переохолодження та інші тілесні ушкодження. Наразі потерпілого госпіталізовано до лікарні, де йому надають необхідну допомогу.

Рідні та близькі потерпілого безмежно вдячні працівникам міліції за надану допомогу їхній близькій людині, адже лише завдяки швидкому реагуванню працівників Придніпровського районного відділу життя чоловіка врятували, інформують у прес-службі МВС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100