Більше шестидесяти сповіщень надійшло в УМВС України в Черкаській області введена в дію система оповіщення «Чужий». З них – 12 інформацій про підозрілих осіб, які перебувають в селах і якимсь чином викликають в громадян підозру. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив тимчасово виконуючий обов`язки начальника Управління громадської безпеки УМВС області підполковник міліції Володимир Тютюнник.

– Як правило підозра пов’язана з тими подіями, що відбуваються на Сході. Люди дзвонять, щоб попередити екстремістські прояви. Та ці 12 інформацій, на щастя, не підтвердилися, – повідомив Володимир Тютюнник.

Працює у черкаській міліції і оперативний штаб з виявлення підозрілих осіб та провокаторів в області.

– Днями людина поінформувала, що по вулиці Ільїна хтось намалював російський триколор. Я сам виїхав подивитися, проте це насправді на фоні кольорів ультра черкаського футбольного клубу «Славутич» (хоч насправді вони себе вважають прихильниками лише колишнього клубу «Дніпро») був намальований напис «Лише Дніпро». Ось які повідомлення від громадян бувають. І добре, що вони не підтверджуються, – зазначив Володимир Тютюнник.

Свого часу черкаські ультрас умудрилися залишити наклейку навіть на парламентському столі регіонала, екс-мера Черкас Володимира Олійника

Свого часу черкаські ультрас умудрилися залишити наклейку навіть на парламентському столі регіонала, екс-мера Черкас Володимира Олійника


У цілому ж, за його інформацією, 337 працівників дільничних інспекторів міліції в області безпосередньо працюють з людьми, займаються профілактикою кримінальних і адміністративних правопорушень. Їх також завданням є взаємодія з громадськими формуваннями.

– Я вважаю, що рівень довіри до міліції нині зріс, ми працюємо разом з представниками громадськості. Звісно, довіра ще не така, як хотілося б, бо була втрачена на фоні усім відомих подій. Та віримо, що найближчим часом все налагодиться так само як і закінчаться негаразди на Сході. Адже там протидіють бандитам і наші хлопці, що несуть службу на блок-постах Луганської, Донецької та Харківської областей, – зазначив Володимир Тютюнник.


реклама

Коментарі  

 
0 #2 Дід Трохим 21.05.2014 12:44
Імєєм дєло з ще одним "случаєм Джеймса Форрестола". Цей параноїк по должності- міністр оборони США- в 1949 році зі словами "русскіє ідут!" викинувся з вікна:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Марта 21.05.2014 12:20
ЛИШЕ "ДНІПРО",ЛИШЕ ЧЕРКАСИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100