Прокуратура міста Черкаси під час перевірки діяльності одного з комунальних закладів міста виявила порушення щодо використання бюджетних коштів.

Встановлено, що приватне підприємство-підрядник, що здійснювало будівельні роботи на замовлення комунального закладу, привласнило бюджетні кошти в сумі майже 50 тис. грн, внаслідок включення в акти виконаних робіт зайвих внесків до Пенсійного фонду, які фактично підрядником не були перераховані.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України – привласнення або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення.

За такі злочини Кримінальний кодекс України передбачає обмеження волі  на  строк до  п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, інформують у прес-службі прокуратури міста Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 цікаво 22.05.2014 14:04
написали б прямо: тому -то й тому-то світить те-то й те-то за то-то й то-то :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Той хто? 22.05.2014 09:54
Невже знову Радуцький?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100