Учора невідомий молодик вчинив напад на кандидата в депутати Черкаської міської ради по 18-му виборчому округу від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Віктора Олексюка, який проводив зустріч із виборцями на розі вулиць Гоголя і Рози Люксембург.

Молодик, віком близько 30 років, спортивної статури, почав провокувати сутичку, інформують у прес-службі «Свободи». Спочатку він негативно висловлювався про українську державність та націю, а опісля заявив, що їздив у складі делегації черкаських «тітушок» на антимайдан. Оскільки націоналіст не реагував на таку агресію, то зловмисник застосував фізичну силу, перед тим неодноразово наголосивши на своїх спортивних здобутках.

«Та, вочевидь, агресор не був знайомий з біографіями кандидатів до Черкаської міської ради від ВО «Свобода», бо не знав, що Віктор Олексюк – майстер спорту з боксу. Напад завершився втечею агресора, якого черкащани могли впізнати по брудному одягу, адже перед втечею він кілька разів втрапити у дощові калюжі», – інформують у прес-службі партії.

– Не варто зважати на шанси, які здаються реальними чи прогнозованими. Головне – це віра в перемогу та в свої сили. Ця істина є справжньою і в спорті, і в політиці. Як спортсмен вірить в свої сили на змаганнях, так і виборець має вірити в силу та важливість кожного голосу, відданого за націоналістів, – зазначив, коментуючи ситуацію, Віктор Олексюк.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Богун 22.05.2014 14:31
Комбінацію Ботнар вигадав? Жалюгідний, не професійний піар!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 varvar 22.05.2014 12:38
І таким буває піар
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Віктор Ніколенко 22.05.2014 12:20
красава
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 протухшее сало 22.05.2014 12:19
Всё равно больше обламались .............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100