У межах доведених обсягів фінансування в Службі автомобільних доріг у Черкаській області проводять численні заходи для безпечного руху автотранспорту. Серед них основна увага приділена ямковому ремонту. З початку року його виконали на площі понад 22 тис 176 кв мдорожнього покриття, інформує прес-служба установи.

Серед турбот черкаських дорожників задля безпечного руху автомобілів дорогами краю, зокрема: встановлення дорожніх знаків, нанесення та поновлення дорожньої розмітки,ремонт, фарбування і влаштування транспортного огородження, роботи по земляному полотну та водовідведенню, ремонт штучних споруд (мостів), ваговий контроль транспортних засобів, ремонт автопавільйонів, прибирання смуги відведення, укіс трави на узбіччях, ямковий ремонт.

– Виконання ямкового ремонту є пріоритетним у роботі наших фахівців, адже це перш за все питання безпеки учасників дорожнього руху, - говорить начальник відділу експлуатаційного утримання доріг Геннадій Андреєв. – Попри спокійну зиму, ураженими ямковістю навесні виявилося покриття площею 52 тисяч метрів квадратних. Станом на сьогодні ми ліквідували більше 22-х тисяч.

Окрім того, зпочатку року в області встановили 171 дорожній знак, відновили бар’єрне огородження протяжністю 1 тис. метрів, здійснили вирубку порослі на дорогах протяжністю 57 км, навели лад у місцях для відпочинку водіїв.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 ДРСУ 28.05.2014 08:35
Гена (Андрєєв), .........., покажи хоч півметра дороги, яку ти побудував чи відремонтував?! На фото мабуть той павільйон, який ти поставив з неправильним похилом біля підстанції по дорозі з Черкас на Смілу? Покажи хоч одну одиницю дорожньо-будівельної техніки, яка перебуває на балансі Служби, щоб звітувати про Ваші "успіхи"? Як ти можеш казати, що щось робиш, коли Служба автодоріг (власник доріг та розпорядник бюджетних коштів) не розрахувалася з підрядниками по боргах? Всіх підрядників ваша контора жорстоко ..., що навіть .... не хочуть з вами зв'язуватись! А ти розповідаєш, що "Служба зробила те да се"! Таких як ти називають просто - бр..хун!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Фотограф 23.05.2014 10:01
Ну, если на нижнем фото образец ремонта авто павильона... Тода мама дорогаяяяя.. Уллы оббитые, побелили и презентують как капитальный ремонт. К ремонту дорог нельзя подпускать и на пушечный выстрел. И срочно всех дорожников в национальную гвардию и в ДНР. Если и погибнут то хоть меньше украдут и вреда принесут с своими ремонтами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 СЕЛЯНИН 23.05.2014 08:55
157 сел в области не газифицировано Население на 9 тыс СОКРАТИЛОСЬ за прошлый год Кто собирается скакать НАВПРЫСЯДКЫ по латкам на дорогам области?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Loki 23.05.2014 08:09
Главное шоб пот з чола на асфальт не капал. А то новые ямки повыбивает. Вода - злейший враг асфальта! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100