Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр  імені Т.Г.Шевченка запрошує на вистави із 28 травня по 4 червня. Так, 28 травня, у середа, о 18.30 – закриття ІХ Міжнародного театрального фестивалю «Сцена людства» грандіозною сценічною композицією Михайла Резніковича Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки «Всюди один…» (Свічка на вітру)

29 травня, у четвер, о 18.30 – комедія за п'єсою класика російської літератури Антона Чехова «Вишневий сад».

Це – вистава про зміну поколінь. Яскрава ілюстрація сучасного життя на зламі ХХ-ХХІ століття.

«Минуле постійно відходить, з’являються нові господарі життя. А що пробити тим, хто не може змиритися?».. – ставлять риторичне питання в черкаському театрі.

30 травня, у п’ятницю, о 18.30 – нова українська драма за п’єсою Дмитра Левицького, у сюжеті якої – реальна історія із життя черкаської актриси, «Лєна».


«Вагітна дівчина, у яку закохані двоє хлопців, що обертається трагедією… Дивна сім’я, яка живе на відлюдді з привидом маленької дівчинки… Моторошна історія родини, що здавалася цілком звичайною…Такого ви ще не бачили!» – інтригують в черкаському театрі.

1 червня, у неділю, о 17.00 – п'єса Марка Камолетті, що увійшла до книги рекордів Гіннеса через те, поставлена ​​в 60 країнах світу, «Боїнг-боїнг».

Це – комедія про роман молодого паризького ловеласа з трьома чарівними стюардесами, обраниці якого літають на різних авіалініях, і це змушує винахідливого нареченого підлаштовувати своє життя під розклад «прильоту-відльоту» всіх «наречених». Виникають непорозуміння, що призводять до нескінченно смішних ситуацій...

4 червня, у середу, о 18.30 – прем’єра комедії абсурду за мотивами Фернандо Аррабаля, поставлена на черкаській сцені  молодим режисером, емігрантом із Криму Антоном Романовим, «Сніданок з ворогом».

Вистава, що перегукується із подіями на південному сході країни, окупацією і анексією Криму, військовою агресією з боку Росії. Вистава про любов, сильнішу за ненависть і смерть.

Дітям, 1 червня, у неділю, о 12.00 покажуть чарівну східну казку Ярослава Стельмаха за мотивами арабських казок «Аладдін».

Ціна квитків – від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100