З 5 по 22 травня поточного року на території Черкаської області, як і по всій Україні проводилась оперативно-профілактична операція «Зброя та вибухівка». Мета операції – припинення діяльності організованих груп та злочинних організацій, профілактика вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів їх учасниками, недопущення фактів екстремізму та сепаратизму, виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв на території нашої області.

Під час проведення операції було виявлено 2 факти з незаконного перевезення набоїв в кількості 84 штуки:

12 травня, в м. Умань, по вул. Радянській, працівниками ВДАІ м. Умань біля будинку № 32, затримана 27-річна місцева жителька, в якої під час проведення особистого огляду виявлено та вилучено 34 патрони калібру 5,6 мм;

14 травня, працівниками ВДАІ Шполянського району по вулиці Громова в м. Сміла, затриманий 31-річний житель с. Погорільці, Чигиринського району, в якого виявлено та вилучено 50 набоїв калібру 5,6 мм.

По даним фактам відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 КК України.

Про це інформує прес-служба ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Loki 24.05.2014 00:26
Які ітогі? Той 122 ммм снаряд найшлы, шо ми під горою возля тоді ще не первого причалу в "1967" заныкалы, викрутивши в ньому без страху та упрёка зрыватель? Ото ж! Мы тоже так і не найшли потом! Думали шо "дахновські" спьорлі та тол на кострі виварили. Рыбов тогда дітьми глушить збирались)). Пацталом як спомню))))). Все живі между прочам! А щас? Бжола укусыла - розпух й здох! ))) Слабакі!!)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100