Під час підготовки до виборів 25 травня заступник голови-керівник апарату Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль побачив позитив громадських формувань. Про це Віталій Володимирович розповів під час прес-конференції учора.

– Коли є певний графік ЦВК (отримання списків виборців, уточнення списків виборців чи вулиць), його потрібно дотримуватися. Так ось в Умані та Золотоноші доводилося підключати Самооборону та Автомайдан, щоб шукати «добросовісних» керівників дільничних виборчих комісій. Тут треба списки отримувати, а йому (голові ДВК, – ред.) город треба полити. І він десь раз – і вимкнув телефон. То тут, я вам скажу, громадські формування інколи спрацьовують швидше за міліцію. Швиденько людину знаходять, пояснюють їй громадянський обов’язок, привозять. Найголовніше: він документи отримав, і його вертали назад на дачу поливати город, – говорить, усміхаючись, Віталій Коваль.

За його словами, це є підтвердженням того, що вибори цього року відбуваються на рівні високої громадянської відповідальності.

– І це не може не тішити. Загрози, звичайно, є, але громадянська відповідальність допомагає правоохоронцям не те що перешкоджати, а навіть запобігати цим загрозам, – переконаний заступник голови ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+8 #2 БМП 24.05.2014 13:05
Ох Віталію Володимировичу, боюся, що скоро громадські організації прийдуть до Вас щоб допомгти викинути з підзвітних Вам департаментів і управлінь тулубівських "професіоналів". Ви вже більше місяця на посаді, а прислужники бандитського режиму з Вами заледве не цілуються так їх нова влада в усіх відношеннях влаштовує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 СЕЛЯНИН 24.05.2014 12:56
Не рви себе душу Это еще не второй тур!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100