Перше, що зробить обласний очільник 25 травня – це візьме участь у виборчому процесі. Це саме він закликає зробити і всіх земляків.


– Наближається доленосний для країни день – 25 травня. Він буде не простим, адже цьогорічні вибори проходитимуть у складній ситуації. Тому сьогодні головний спосіб захистити себе і державу – це прийти на дільницю і віддати голос за кандидата, який на думку виборця за професійними і моральними якостями гідний займати найвищу посаду у державі, – наголосив Юрій Олегович. – Неучасть у виборах – це буде зреченням власної відповідальності за долю України, і тих міст, де разом із виборами першої особи держави будуть проводитись місцеві вибори.

Юрій Ткаченко наголосив на, що на черкащанах лежить подвійна відповідальність, адже 25 травня жителі деяких міст та сіл області і зокрема самі черкасці, обиратимуть ще й міських, сільських голів і депутатів.

– Закликаю не залишити поза увагою день виборів. Це громадянський обов’язок кожного, який потрібно виконати як ніколи за 22 роки незалежності, – ще раз підкреслив голова черкаської ОДА.

Про це інформує прес-служба голови ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 незнайка 25.05.2014 09:34
Те которые мне до сих пор не вернули 5 савецких рублей давно прызначили прысидальщика рассказывать мне о моем обовьязке ПОПРЫСИДАЙ з ВИРШОСКЛАДАЛЬНЫ ЦЕЮ до вечера-тоди взнаешь результат
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 стабилизец 25.05.2014 05:59
А в чем, собсно говоря, заключается сам выбор ? Куча - родственник Дисканта, Волошин - протеже Савина, Булатецкие и Арсенюки - толпами. Семейки рассредоточилис ь по партиям и прут на абордаж к корыту, кто то да просочится дабы грести за себя и за того парня. Такшта врет губер, никаких выборов то по сути и нетути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Уманский Еврей 25.05.2014 03:13
Одного .... выгнали, теперь другого ставим. Ну-ну....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Чесний 24.05.2014 20:41
Не дуже переконливо звучало...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100