До Черкаського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 59-річний місцевий житель.

Чоловік розповів, що зранку виявив відсутність свого велосипеда, який знаходився на подвір’ї домоволодіння. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.

Працівники міліції розпочали заходи зі встановлення особи, яка могла бути причетною до цього кримінального правопорушення. 

Провівши ряд заходів, до працівників міліції надійшла важлива інформація. Люди розповіли, що нещодавно бачили в місцевого 43-річного чоловіка на подвір’ї велосипед, на якому завжди їздив потерпілий. 

Дільничні вирішили перевірити отриману інформацію. Побачивши на своєму порозі людей у формі, чоловік у всьому зізнався. Він розповів, що велосипед хотів продати, але був затриманий працівниками міліції.

За цим фактом слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі обалсної міліції.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100