Вибори на Черкащині пройшли «демократично, прозоро, як і в цілому по Україні». Про це в ефірі «Громадського. Черкаси» заявив голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

- Безумовно, були якісь проблеми, але вони не були значними і не могли вплинути на результати виборів, - переконаний Ткаченко. – Головне – що не було адміністративного тиску.

Голова ОДА наголосив, що головами райдержадміністрацій є представники різних політичних партій.

Говорячи про місцеві вибори, Юрій Олегович наголосив, що до міської ради в результаті цих виборів увійдуть «нові обличчя».

- Результати, які ми зараз бачимо, це поки що лише 10% порахованих бюлетенів. Але в округах ми бачимо переможцями багатьох людей, які раніше не були депутатами. Приємно, що це – нове молоде покоління, яке має демократичні погляди і відстоювало їх на Майдані, - зазначив Ткаченко.

Той факт, що до міськради, очевидно, пройдуть «Батьківщина» і Партія вільних демократів, Юрій Олегович пояснив тим, що ці політичні сили вже добре відомі черкащанам. Водночас він вважає, що й інші гравці – такі як «Демократичний альянс» - добре показали себе і мають гарну перспективу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Марта 26.05.2014 16:59
А чого тюрма проголосувала за Тимошенко? Як за свою,чи адмінресурс.Раніше вони від Яника "фанатєлі".І що там на "АЗОТі"за двіжухі були,за кого вони організованними групами голосували?Жуковську працевлаштовува ли ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100