Черкаська малеча відзначатиме День захисту дітей нафестивалі «Мрії збуваються», який організовує місцевий осередок «Пласту-НСОУ».

Упродовж фестивального дня на дітей чекає близько 30 цікавих заходів, а це творчі майстерні, конкурси, кінопокази, флешмоби, ігри, шоу мильних бульбашок, верхова їзда, скеледром, козацькі забави та багато цікавого.


Дитячий фестиваль «Мрії збуваються» – дає дітям безліч можливостей для розвитку і творчості, фізичного здоров’я та інтелекту. Організатори впевнені, фестиваль стане улюбленим святом малечі, адже цього дня усі зусилля будуть спрямовані на те, щоб їхні бажання були реалізовані.

Головною складовою масштабного заходу стане концерт за участі дитячих колективів міста та розіграш путівки до табору  нового покоління «Цивілізація».

Також під час фестивалю діятиме благодійна акція «Добрі речі». Ініціатори заходу закликають черкасців зносити непотрібні, але придатні до ужитку речі, одяг та іграшки для дітей. Зібране «добро» буде передане у дитячі будинки та інтернати області.

1 червня, початок о 13-00, колишній кінотеатр «Салют».

Вхід вільний.

Про це інформують організатори.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100