В.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць попереджає черкащан, що останнім часом в області почастішали випадки, коли представившись керівником державної податкової інспекції ГУ Міндоходів (або «діючи» від імені конкретного керівника) зловмисники телефонують сумлінним платникам і вимагають гроші або провокують на інші незаконні дії. Призначають зустрічі, домовляються про допомогу та про негайну доставку коштів. На жаль мали місце факти, що підприємці збирали і навіть позичали чималі гроші та віддавали їх шахраям.

«Запевнюю вас: органи доходів і зборів Черкаської області працюють у штатному режимі, виконують усі поставлені завдання і роблять все необхідне для забезпечення життєдіяльності області. Основним нашим завданням є і буде забезпечення стабільності бюджету і добробуту черкащан. Також запевнюю, що жоден з начальників державних податкових інспекцій області та взагалі ніхто з посадовців Міндоходів в області не звертався і не буде звертатись за «допомогою» та збирати гроші у підприємців.

Тож не піддавайтесь на провокації лжеподатківців. Не збирайте і не віддавайте зловмисникам кошти. Будьте пильними і зваженими.

У разі ж виникнення подібних ситуацій та надходження дзвінків від імені керівників державних податкових інспекцій або працівників Міністерства з будь-якими незаконними вимогами прошу вас не вагатися, а одразу повідомляти про це за номером телефону довіри Головного управління Міндоходів у Черкаській області 33-91-81, або за номером гарячої лінії Головного управління Міндоходів у Черкаській області 33-91-34. Кожен такий абонент оперативно отримає кваліфіковану консультацію та допомогу», – йдеться у зверненні В.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимира Коломійця.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 правдоруб 28.05.2014 11:19
ага, ага віддавайте гроші лише тим ......., що підсилає як і раніше підсилав коломієць. Ця .... вже більше десяти років гр...бує підприємців за різноманітними схемками і в нього не має ані страху ані совісті за скоєне. За що майдан стояв, за що гинув??? невже лише для того щоб ця ...... і далі жирувала?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100