До чергової частини Чорнобаївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення центральної районної лікарні доставлений 40-річний чоловік з рубаними ранами голови. До лікарні негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Спілкуючись з потерпілим, правоохоронці з’ясували, що він разом із товаришами відпочивав на березі річки. Не обійшлося без алкоголю. Поряд відпочивала інша компанія. Чоловіки познайомилися та продовжили бенкет разом. Коли випито було вже чимало, між ними виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої 40-річний підозрюваний схопив сокиру та декілька разів ударив нею свого нового знайомого по голові.

Зловмисника правоохоронці затримали на місці вчинення кримінального правопорушення та доставили до райвідділу міліції. Наразі він дає покази.

За цим фактом слідчим відділенням Чорнобаївського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100