31 травня в Одесі на боксерському ринзі зійдуться 21-річний уродженець Грузії, який оселився в Черкасах, Мишико Беселія та 37-річний чеченець із білоруським паспортом Хаважі Хацигов, інформує сайт «К2».


Беселія – перспективний боксер у суперлегкій вазі. Починав свій спортивний шлях із кікбоксингу, а зараз виступає в професійному боксі, і представляє компанію братів Кличків.

Хацигов двічі брав участь в Олімпійських Іграх (2004 і 2008) , а після переходу в професіонали влаштувався в Польщі. Українським любителям боксу Хаважі відомий за наполегливими боями з Тимуром Ахундовим і Олегом Малиновським. В обох поєдинках Хаважі надав господарям рингу гідний опір, але програв за очками.

Регламент поєдинку Беселія – Хацигов – 6 раундів.

Нагадаємо, що Беселія і Хацигов зібралися схрестити рукавички ще 12 квітня цього року в Броварах однак Хаважі відмовився від зустрічі з Мишико буквально за кілька днів до призначеної дати і був в терміновому порядку замінений білорусом Іллею Реуцьким. Причиною екстреного відмови Хацигова від бою стала трагедія в родині: пішов з життя його батько.

Нагадаємо, що центральними подіями боксерського шоу «K2 Promotions» 31 травня в Одесі стануть бої Олександр Спірко (16-0, 8 КО) – Дьюла Вайда (16-5, 11 КО) та Олександр Усик (3-0, 3 КО) – Сезар Давид Кренс (21-8, 13 КО). Обидва поєдинки транслюватимуться в прямому ефірі на телеканалі «Інтер».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 К... 29.05.2014 15:33
а українець з українським паспортом є?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100