Працівники Державтоінспекції, за участю територіального управління Укртрансінспекції, з 20 травня розпочали проведення комплексу профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті під назвою «Автобус-2014».

Метою операції є, перш за все, попередження аварійності на пасажирському транспорті, забезпечення безпеки перевезень пасажирів автобусами.

Триватимуть заходи до 20 червня.

Протягом цього часу робота водіїв автобусів буде під посиленим контролем правоохоронців.

Інспекторами ДАІ, тільки за сьогодні по місту Черкаси вже зафіксовано 84 порушення Правил дорожнього руху у сфері пасажироперевезень.

Зокрема, виявлено 20 технічно несправних транспортних засобів, 12 водіїв перевищили швидкість, 17 перевозили пасажирів понад встановлену кількість,17 відхилилися від маршруту і 5 проводили висадку пасажирів в не встановленому місті.

Особлива увага, також, надається питанням діяльності фахівців з безпеки дорожнього руху на автопідприємствах, зберігання транспортних засобів за місцем стоянки, організації передрейсового контролю, технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

Крім того, проводяться перевірки суб`єктів господарювання, які надають транспортні послуги. Про це інформує прес-служба ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Витек 31.05.2014 18:38
Остановки надо разумно раполагать, тупаки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Гонта 31.05.2014 12:11
Краще навели б порядок з тарифами. Повний безпредел і беззаконня. Ніби влада в області вимерла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Валерій 30.05.2014 21:26
О бабла(взяток) накосять!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100