Котельні та тепломережі області вже готують до наступного опалювального сезону. Про це повідомив голова ОДА Юрій Ткаченко під час селекторної наради, яку провів заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Білоусов.

– Черкаська область почала підготовку до проведення осінньо-зимового періоду згідно з розпорядженням обласної державної адміністрації, з цією метою нами утворені обласний та районні штаби, – зауважив Юрій Олегович. – Зараз триває активна робота над пошуком можливостей для максимального зменшення споживання газу теплоенергетичним підприємствами.

За його словами, нині наша область винна НАК «Нафтогаз України» 328 мільйонів гривень за спожитий газ.

– 147 мільйонів складає різниця в тарифах, 180,9 мільйонів – це той борг, над зменшенням якого ми активно працюємо і є всі підстави погасити більшу його, – сказав він.

Андрій Білоусов звернув увагу й на необхідності економії споживання природного газу не менше, як на 5% від показника споживання газу в минулому опалювальному періоді.

– У першу чергу, ми для себе маємо усвідомити: який план заходів розроблений для того, щоб зменшити споживання газу, та де ця альтернатива? – зауважив очільник області. – Тим більше, що енергозбереження – це ряд заходів, серед яких і утеплення приміщень, заміна вікон і всі вони мають бути реалізовані.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 незнайка 30.05.2014 16:28
На складах Облпалыво ВИРШОСКЛАДАЛЬНЫ ЦЯ знайшла на 4 млн гривень вугилля або хочь гроши за нього?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 СЕЛЯНИН 30.05.2014 15:49
176 сел в области не газифицировано 4 млн тонн зерновых на полях собрали По 5 гривень на прокорм армии собираем По 25 раз дружно ПРЫСИДАЛИ И знов В БОРГАХ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100