Регіонал Яценко клянеться вигнати з Умані тих, хто обсипав його борошном. У коментарі «Новій Добі» Антон Яценко назвав тих, хто це зробив представниками кримінального угруповання і пообіцяв зробити все, щоб винні протягом кількох днів назавжди залишили Умань.
– З початку березня цього року, користуючись трагічними подіями в країні, які відбулися, група злочинців, по суті банда, це Гончарук, кримінальне прізвисько Гуля, займається рекетом, торгівлею угнаних машин, наркоторгівлею тощо. Також Столяр, Зозуля, також прихвостень, та інші кримінальні елементи, оголосивши себе так званим «Майданом Умані». Вони зайшлии навіть у виконком, як його члени, влаштували в Умані ситуацію на кшталт фільма «Холодне літо 53-го року».

На думку народного обранця, уся проблема в тому, що він заважає займатись здирництвом та рекетом в Умані.



– Людей цих сьогодні кришує ще один покидьок, який перебуває сьогодні при владі. Його звуть Максим Поляков. Він дивом уникнув кримінальної відповідальності у зв’язку з рейдерським захопленням «Уманьхліба». Їм заважає добре жити, займатися рекетом, здирництвом, наркоторгівлею депутат Яценко. Тому була зроблена дешева провокація, пов’язана з тим, що ці покидьки обсипали депутата борошном. Я, враховуючи численні звернення уманчан з приводу вказаної групи товаришів, зараз їм поставив ультиматум і дав 3 дні, щоб виїхати з міста. Відлік пішов із сьогоднішнього дня.



Якщо до ультиматиму не прислухаються, то депутат обіцяє вивезти уманчан на вулиці і влаштувати народний суд.

– Я клянуся, що ця кримінальна мерзота не лише не буде керувати містом, а в найближчі дні виїде з міста, – запевняє депутат Яценко.

реклама

Коментарі  

 
0 #9 Уманский Еврей 01.06.2014 02:18
Надеюсь что эту б..нду о чём говорит Яценко будет нейтрализована. Удачи Яценко!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 уманчанин 31.05.2014 14:18
Яценко багато зробив для міста за такий короткий проміжок часу. Чому всі попередники та сучасні "керовніки" цього не зробили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Гонта 31.05.2014 12:51
Та ніхто в Умані на захист Антона не вийде. Бюджетники лише в очі світять коли доять його, а на захист регіонала-БЮТівця не стануть. Покотиться куля з фонтану певно на Крим. А за воду не брешіть. Антон і копійки не доклав. Просто черговим диспетчерам дана вказівка воду качати не по годинам, а цілодобово. Кажуть правда, що із-за цього в міській казні борг росте, але це вже інше питання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Йой 30.05.2014 16:30
Бідні риги,нема їм місця в Україні.Захід,центр,пів день і схід,яєчно -борошняні ванни їм робить,та зеленкою ваву лікує,а в рідних,базових регіонах,перепо внені вдячності аборігєни і пристрелити можуть...Збирай манатки,Ростов чекає,там ваших вигнанців все більше,скоро нацменшиною в Раші станете,з ностальгії почнете українську як другу державну в Раші вимагати,слабо ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #5 стабилизец 30.05.2014 16:30
по суті банда, це Го**арук, кримінальне прізвисько Гуля, займається рекетом, торгівлею угнаних машин, наркоторгівлею тощо...
Сам то за какие деньги билет в ВР купил ? Нобелевскую премию получил ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Патріот 30.05.2014 16:24
давно вибачався,вдруг е емоціями брехло не відмажиться,при їзжай в Умань,борошна повно,може ще щось для гостя знайдеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Уманчанка 30.05.2014 16:22
Немає у людей поваги, Антон дав Умані воду та фонтан, а вони його вигнали та посипали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Костя 30.05.2014 16:12
та ми й не проти,щоб вони всі друг-дружку перебили )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Дід Трохим 30.05.2014 16:12
Був Тоха, став Пельмень :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100