Голова Черкаської районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв підбив підсумки проведення президентських та місцевих виборів на території Черкаського району.

Очільник району наголосив, що порушень громадського порядку не зафіксовано. Для усіх учасників виборчого процесу були створені рівні умови.

Районна державна адміністрація, виконкоми сільських, селищної рад забезпечили належну підготовку виборчих дільниць до проведення виборів (голосування).

За кожною виборчою дільницею були закріплені відповідальні уповноважені особи райдержадміністрації, які в переддень виборів провели перевірки забезпечення виборчих дільничних комісій оргтехнікою та іншими матеріальними цінностями.

На початок голосування, 25 травня о 8.00 ранку, відкрилися всі виборчі дільниці. Правом голосу скористалися 39 530 виборців, що становить 62,8 % від їх загальної кількості.

Як інформують сільські голови, активна явка спостерігалася у Будищі, Герониміці, Свідівку, де більше 70 % виборців взяли участь у голосуванні. Порівняно низька явка – у Яснозірї та Байбузах (52 %).

Щодо результатів місцевих виборів сільського голови у Геронимівці, то у голосуванні взяли участь 1947 виборців із 2621, що становить 74,3 %. Недійсними визнано – 19 бюлетенів, не підтримали жодного кандидата – 67 виборців.

Найбільшу кількість – 628 «ЗА», або 32,3 % голосів набрав Василь Харченко, який і став сільським головою.

Василь Олександрович народився у 1960 році, позапартійний, обіймав посаду начальника відділу землеробства Департаменту агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації, самовисуванець.

Про це інформує відділ регіональної та інформаційної політики апарату Черкаської РДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100