реклама Делікат

На Черкащині триває операція «Урожай-2014», ініційована ГУ Міндоходів у Черкаській області. В ході її проведення спеціальні робочі групи встановлюють як фактичну кількість працівників, задіяних у сільгоспроботах, так і їх реальну заробітну плату, а також – використання наявних сільгоспугідь.

Наразі на податковому обліку в ДПІ у м. Черкасах перебуває 14 суб’єктів господарської діяльності - юридичних осіб, які займаються вирощуванням сільськогосподарської продукції (зернових та олійних культур).  На обробці земельних площ цих підприємств використовується праця 441 найманого працівника. Про це повідомив начальник ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа.

– За результатами заходів, проведених фахівцями інспекції в рамках операції «Урожай-2014» протягом квітня-травня ц.р., на 4 підприємствах було додатково укладено 32 трудових договори, а 9 сільськогосподарських виробників підвищили найманим працівникам заробітну плату. На сьогодні до бюджету додатково надійшло понад 290 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та майже 1 млн 755 тис. грн єдиного соціального внеску, – наголосив посадовець.

Як зазначив Максим Криштопа, головна мета операції «Урожай-2014» - забезпечити дотримання норм законодавства усіма підприємствами – аграріями та соціальний захист тих людей, які працюють у даному секторі економіки нашого міста.

Черкасці можуть повідомляти про відомі їм випадки порушення трудового та податкового законодавства на спеціальну гарячу лінію, робота якої перебуває під особистим контролем керівництва ГУ Міндоходів в області. Номер лінії – 33-91-34.

Про це інформує прес-служба ДПІ в м. Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 незнайка 11.06.2014 17:16
176 сел в области не газифицировано ВЫМЕРЛО на 9 тыс больше чем родилось в прошлом году 60-летие громко с медалями отпраздновали Делим ПОСАДЫ при новой власти и стремимся к новым перемогам Троллейбусы остались за забором у козятинской ПАЧЕСНОЙ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100