реклама Делікат

До відділу ветеринарної міліції УМВС України в Черкаській області надійшло повідомлення, що співробітники УДАІ зупинили автомобіль, власник якого перевозив велику рогату без відповідних дозвільних документів.

За вказаною адресою негайно виїхали співробітники відділу.

Прибувши на місце події, було встановлено, що худоба під час перевезення померла. Проте власника тварини це не хвилювало і він запевняв всіх присутніх, що навіть зараз тварину можна здати на переробний цех.

Співробітники відділу ветеринарної міліції попросили надати документи на худобу, але пакет документів був неповний. У зв’язку з цим встановити достовірно походження тварини та чи не хворіла вона на небезпечні хвороби було неможливо. Тому, після отримання письмової згоди власника, труп тварини було утилізовано під чітким контролем ветеринарного лікаря в худобомогильнику.

По завершенню утилізації співробітники відділу ветеринарної міліції склали адміністративний протокол відносно власника худоби за статтею 107 КУпАП (Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог), інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 стабилизец 12.06.2014 09:29
:lol: Строить здесь Європу все равно, что обучать людоедов квантовой физике. Если бы не задержали, то покойницу и сдали бы, и приняли и сожрали. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100