реклама
Sucurity Police

реклама

Фінансових порушень на загальну суму 1178,8 тис.грн. виявлено ревізорами КРУ у Черкаській області під час ревізій установ, підпорядкованих Державній службі з охорони прав на сорти рослин.
Зокрема, за інформацією прес-служби КРУ у Черкаській області, ревізорами виявлено витрати бюджетних коштів, проведені з порушенням законодавства на суму 191,7 тис.грн. Так, Холодноярською станцією здійснювалися запозичення готівки у фізичних осіб - працівників сортодослідної станції на загальну суму 96 тис.грн., яка частково зараховувалася на спеціальний рахунок, як власні надходження установи та частково, без попереднього зарахування на спеціальний рахунок, видавалася працівникам станції для вирішення господарських потреб. За отримані запозичення працівникам станції установою сплачено відсотки, що призвело до незаконного витрачання коштів на загальну суму 13,8 тис.гривень.
Порушуючи Порядок використання коштів, передбачених для державної підтримки виробництва продукції рослинництва у 2007 році, Холодноярською та Золотоніською станціями протягом ревізійного періоду безпідставно отримано та незаконно використано дотацію з державного бюджету на посів ярих  та озимих культур на загальну суму 43,1 тис.грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100