реклама

реклама

В Умані зникла заява Юрія Бодрова про звільнення з посади міського голови. Про це сайту «04744.info» повідомило джерело в Уманській міській раді.

Один із депутатів розповів, що на вчорашньому засіданні міськради про зникнення заяви пана Бодрова їх поінформував нинішній виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій.

Також пан Цебрій розповів про те, що під рішенням сесії міськради про складення повноважень колишнього міського голови немає підпису тодішнього секретаря міськради пана Коваля.

Сам пан Цебрій відмовився наразі спростовувати або підтверджувати факт зникнення заяви Юрія Бодрова. Проте в телефонній розмові обмовився, що для розслідування цього факту створена комісія. Після завершення її роботи пообіцяв надати всі роз’яснення.

Натомість прес-секретар Уманського МВ УМВС Леся Усенко підтвердила, що вчора зранку до них надійшла заява про зникнення документу.

Уманський юрист Руслана Парфьонова не може припустити, як ситуація розвиватиметься далі.

– Проте те, що немає заяви про звільнення попереднього міського голови, ставить логічне питання про те, на яких підставах тоді функціонує нинішнє міське керівництво. Потрібно проводити службове розслідування, – вважає вона.


реклама

Коментарі  

 
0 #2 Уманский Еврей 26.06.2014 02:15
Бодров больше не руководит городом. По вашей логике, надо дать шанс другим теперь воровать. Раз не могут найти заяву, то по закону Бодров законно избранный мер города и он обязан возобновить свою работу ;))) Но если серьёзно, сейчас к власти пришли люди которые уничтожат то что было построено не ими, а будут во всех бедах винить русских, евреев и конечно Бодрова с партией регионов. Позор.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 черкащанин 25.06.2014 19:06
А не пора ли Бодрову на заслуженный отдых? Что менялось в его бытность на этом посту в Умани, кроме его собственного благосостояния?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100