реклама Делікат

У районі села Чапаєвка Золотоніського району невідомі викрали більше тисячі метрів труб зрошувальної системи, що знаходяться на балансі держави. Про це «Прочерку» повідомив депутат облради, екс-голова облради Володимир Гресь.

Володимир Анатолійович пригадав, що при минулій владі подібний випадок вже був в селі Боровиця на Чигиринщині.

– Тоді викрали практично усі труби і ніхто покараний не був, бо правоохоронна система не хотіла цим займатися. Зараз я припускаю, що це могли зробити ті ж самі особи, – сказав він.

Володимир Гресь також повідомив, що радник Президента України, нардеп Микола Томенко планує направити запит до прокуратури з приводу викрадення труб на Золотоніщині.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Селянин 14.07.2014 11:26
Вкрали 4км труб! Приїзджала міліція, самооборона все село знає хто і де, а вони знайти не можуть. Стидоба, ще й чутки ходять, що прокурор наш районний з армянами це зробив. Ось вам і влада. Куди дивиться Ткаченко????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Вільний 14.07.2014 10:49
Навіщо когось шукати коли ніхто не ховається! Є така база як " Фотоприбор", яка знаходиться поруч з Чапаєвкою! На сьогоднішній день вона в аренді, один з арендарів, колишній дільничний Чапаєвки, здає під житло людям, які були робочими і вирізали ці труби! Організатори два молодих хлопчини: один з Донецька, а другий Черкаський Вірмен, обидва знаходяться в Черкасах! То постає питання, якщо про це знає все село, а наша прокуратура з міліцією мовчить і навіть не збирається нічого робити (мабуть Золотоніські очільники знають чого не шукають) то про яку перезагрузку влади йде мова, одних поміняли на таких які і були тільки з другими іменами? Чому мовчить наш Губернатор? Він мабуть зна, що то за Вірмен... Ось так і живемо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 незнайка 11.07.2014 15:02
ВОНА не прыпускала ВОНА Гресю вирыла ГРЫНЖОЛУ теж
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Капець 11.07.2014 14:23
Томенко піариться, де токо мона, сишіте?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100