реклама
Sucurity Police

реклама

Таки змінився директор КП «Черкаситеплокомуненерго». Нагадаємо, ще тиждень тому міський голова Черкас Сергій Одарич повідомив громадськість, що планує покращити роботу підприємства за рахунок «нового ефективного керівництва».

Як повідомив вже колишній директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Микола Кушнір, з сьогоднішнього дня, 30 липня, він продовжуватиме працювати на підприємстві уже головним інженером.

– Від сьогодні підприємством керує досвідчений управлінець із Сум Володимир Анатолійович Винокуров. Він керував не одним подібним до нашого підприємством, і навіть масштабнішим. У 90-х роках він навіть керував об’єднанням, що включало в себе як теплопостачання всього міста Черкаси, так і ще кількох міст з Сумської області, зокрема, міста Шостка, – розповів «Прочерку» Сергій Одарич. – У Шостці, до речі, система теплопостачання міста була повністю зруйнована, тож Володимиру Анатолійовичу довелось там все починати з нуля. За два роки йому вдалося повністю відновити подачу тепла місту. Тому я переконаний, що досвід цього фахівця саме як управлінця дуже знадобиться нашому комунальному підприємству. Контракт з новим керівником ми уклали на три роки з тримісячним випробувальним терміном.

Сергій Олегович підкреслив, що високо цінує «саме як технаря» попереднього керівника черкаського підприємства. Новий же керівник, на думку мера, якраз є фахівцем в плані менеджменту, тож тандем повинен дати хороші результати.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100