Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області впродовж січня-липня 2014 року усунули порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 28979,02 тисяч гривень.

З метою забезпечення максимального рівня відшкодування виявлених порушень до порушників фінансово-бюджетної дисципліни застосовано 182 фінансові санкції.

До правоохоронних органів передано 37 ревізійних матеріалів, за якими до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено записи та розпочато 47 досудових розслідувань.

За порушення фінансової дисципліни до адміністративної відповідальності притягнуто 486 посадових осіб на суму 121,18 тис. грн, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 65 осіб, зазначають у прес-службі Держфінінспекції в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Инсайдер 08.08.2014 08:08
А почему же не написали что 90% личного состава фин-инспекции как области, так и всех районов, принудительно отправили в отпуск за свой счет на 2 недели, забрали все надбавки и доплаты, не платят командировочные и все связанные с ними расходы, не выплачивают отпуксные и оздоровительные реальным отпукникам?
Фин-инспекция сейчас на грани, и я не знаю виноват в этом Киев или местное руководство, которое хочет освободить места для налоговиков, которым грозит увольнение.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100