До 30 вересня 2014 року юні режисери й оператори, яким ще не виповнилося 16 років, можуть стати учасниками дитячого кінофестивалю «Кіндерфільм», який організовують компанія «Воля» за підтримки компанії «Disney».

Для цього треба завантажити свої відеороботи на сайт kinderfilm.volia.com.

Для участі у фестивалі приймаються невеликі (тривалістю до 5 хвилин і розміром до 500 мегабайт) фільми, які юні автори можуть знімати за допомогою будь-яких пристроїв − від відеокамери до камерофона. Щоб не заважати творчому польоту фантазії юних обдарувань, «Воля» вирішила не обмежувати кількість прийнятих робіт від одного учасника.

− Сьогодні компанія «Воля» − це найбільший постачальник розваг, що пропонує українцям якісний контент, зокрема найкращі сучасні блокбастери й шедеври кінокласики. Як правило, ці продукти надходять до нас від закордонних виробників, але ми як компанія, що працює в Україні, зацікавлені в розвитку насамперед вітчизняного кінематографу. Старт «Кіндерфільму» − перший крок у тривалій стратегії пошуку юних талантів серед українців. І ми сподіваємося, що наші талановиті діти навчаться не лише цінувати твори кіномистецтва, а й створювати відео, гідне уваги багатьох глядачів, − переконаний генеральний директор компанії ВОЛЯ Джордж Жембері.

Переможців фестивалю визначатимуть відвідувачі сайту «Кіндерфільм», учасники соціальних мереж Facebook, ВКонтакте і twitter на офіційних сторінках «Волі», а на заключному етапі − експертне журі. Голосування за найкращі роботи почнеться 15 серпня. Крім сайту фестивалю, дивитися відеороботи юних режисерів абоненти інтерактивного телебачення «Волі» зможуть також із 15 серпня, на екранах своїх телевізорів у спеціальному розділі «ВОЛЯ Smart HD». Підсумки конкурсу буде оприлюднено 15 жовтня 2014 року, інформують організатори конкурсу.

Авторів трьох найкращих фільмів чекають подарунки:

− за перше місце − відеокамера для справжнього оператора GoPro HERO3 White Edition;

− за друге і третє місця − медіаприставка для інтерактивного телебачення «ВОЛЯ Smart HD», яка дає змогу дивитися телебачення по Інтернету.

Решта 30 учасників, які наберуть найбільшу кількість балів, отримають в подарунок героїв мультфільмів Disney − великі м'які іграшки від студії.

Завантаження й зберігання відеоробіт учасників «Кіндерфільму» забезпечує хмарна інфраструктура Дата-центру ВОЛЯ − VoliaCLOUD, яка має значні можливості з віртуалізації масивів корпоративних даних.


Детальніше про правила фестивалю можна дізнатися на сайті «Кіндерфильму».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100