Відкрилися нові обставини у судовій справі по колишньому заступнику міського голови Черкас пану Прокопову. Про це днями на прес-конференції повідомив мер Сергій Одарич.

– Пан Прокопов попросив збільшити ще на 4 тисячі гривень його позовні вимоги до мене за завдані збитки. Це ті гроші, які він потратив на поїздку у Владивосток на початку серпня 2008 року, – сказав Сергій Одарич.

Міський голова у відповідь спрямував у правоохоронні органи заяву щодо порушення кримінальної справи по цих документах, які Прокопов надав у суд.

– Пан Прокопов дійсно протягом тижня мандрував Росією, але за офіційними документами, він настільки тяжко хворів, що не міг одужати вісім місяців і в цей час він отримував грошові компенсації з фонду соціального страхування у випадку тимчасової втрати працездатності… Однозначно, тут як мінімум шахрайство з коштами державного бюджету, – сказав Сергій Одарич.

Нагадаємо, екс-мера Черкас Сергія Одарича підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1, 2, ст. 172, ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 382 Кримінального кодексу України (грубе порушення законодавства про працю, зловживання службовим становищем, невиконання судового рішення). Йому інкримінують завдання збитків міському бюджету у розмірі 900 тис. грн.

Зокрема, згідно з обвинуваченням, Сергій Одарич, «діючи умисно з особистих мотивів через неприязні стосунки, незаконно звільнив з роботи» начальника управління економіки Черкаської міськради Валентину Мироненко, незважаючи на те, що вона мала дитину, віком до 14 років.

Також було звільнено начальника управління освіти міськради Анатолія Депутата, заступника мера Володимира Невесенка, заступника голови Володимира Шабанова, головного художника ради Юрія Борисова, заступника голови Анатолія Прокопова.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 федор принципиальный 12.08.2014 09:00
Прирожденный словоблуд,трепа ч,вз...точник....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Машаня 09.08.2014 16:52
белый и пушистый)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Коля 09.08.2014 12:15
Хай Одарич розкаже про своє шахрайство - як він відмив 95 тисяч бюджетних гривень на сумнівній брошюрці про надзвичайний стан власного авторства.........?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 адекватний 08.08.2014 20:55
Та ладно, який же це мер взяв собі в заступники Прокопова. Коротка пам'ять у Вас Олеговичу. Якщо він поганий, то винен Одарич, бо це його колишня команда, якщо нормальний то теж винен Одарич, що паклюжить добру людину. Як не крути а зальот Олеговича.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100