Збір ранніх зернових культур на полях Канівського району завершено.

 Як повідомив начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Ігор Коваленко, ранні зернові зібрано на площі 7462 га, що становить 100 % до плану.

Цьогоріч хлібороби району намолотили 34 тис. 773 тонн зерна за середньої врожайності 46,6 ц/га, і ці показники є вищими ніж у минулому році.

В недалекій перспективі на аграріїв району чекає збір кукурудзи, соняшника та сої, інформують у секторі інформаційної та регіональної політики, забезпечення доступу до публічної інформації апарату Канівської РДА.

Завершується збір ранніх зернових і в Монастирищенському районі.

Станом на 4 серпня 2014 року в районі зібрано 13,4 тис. га ранніх зернових культур, 87,2% до посіяного, намолочено 60,9 тис. тонн збіжжя, середня врожайність становить 45,5 ц/га. Озиму пшеницю зібрано на площі 9 тис. га, 85% до посіяного, середня врожайність – 49 ц/га. Ярий ячмінь зібрано на площі 3,7 тис. га, 92,2 %, врожайність – 39,2 ц/га. Більшість господарств уже завершили збір врожаю ранніх зернових культур – це СТОВ «Лукашівка і К», ТОВ «Коритня-АгроКМ», «Долинка-Агро», ПрАТ «Райз-Максимко», ТОВ «ЛатАгроІнвест, ФГ «Мир», СФГ «Ладіс», СТОВ «Степ», СФГ «Степівське», СФГ «Обрій», ФГ «Юлія», ФГ «Надія», інформують у Монастирищенській РДА.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100