З початку 2014 року черкаські землевпорядники прийняли 3248 рішень про розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності. Це у 1,5 рази більше, ніж за весь минулий рік. Про це повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко під час прямого ефіру на телеканалі «Рось», інформує його прес-служба.


Однією з основних причин порушення строків розгляду заяв та клопотань громадян, на думку Юрія Олеговича, була відсутність у Головному управлінні Держземагентства у Черкаській області належного кадрового забезпечення та контролю за виконавською дисципліною.

-  Багато селян впродовж кількох років поневіряються по чиновницьким кабінетам, аби отримати від держави землі сільськогосподарського призначення, так звані паї, в обробіток. Я про ці проблеми чую під час кожного особистого прийому громадян, - розповідає Юрій Олегович. -  Тому після зміни влади у Головному управлінні проведені відповідні кадрові переміщення та посилено контроль за виконанням доручень.

Так вже за 7 місяців поточного року було прийнято понад три тисячі рішень про розпорядження землями с\г призначення. З них, 1755 рішень – про надання дозволу на розробку документації із землеустрою. Були також прийняті рішення про надання у власність земельних ділянок, про надання у постійне  користування земельних ділянок, про  поновлення та про припинення договорів  оренди.

За інформацією обласного управління Держземагентства, у 2013 році таких рішень було лише 1524.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 адекватний 11.08.2014 18:41
:-) знову брехня. Паі уже давно ніхто нікому не дає. Вони вже понад 10 років є власність громадян, які здають іх самостійно в оренду. :lol: не відмазав Ткаченко держкомзем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 незнайка 11.08.2014 15:39
Установить лавашную бочку на трехметровый постамент на соборной площади и дружно селянам ПОПРЫСИДАТЬ шоб САБАЧАЧИ ХАТЫНКЫ не порозвалювалыся в водоохранной зоне
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 муха 11.08.2014 14:53
завжди всі косяки валять на попереднього керівника...а те що теперішній працював зниму в одній зав'язці....то до уваги не беруть))))))))) ))) :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 комік 11.08.2014 14:06
цирк, та й годі....всі купляються і цього вже купили Держземагентовц і))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100