реклама

реклама

У Черкасах бульваром Шевченка пройде «Європейський парад» - від площі Дружби Народів до Театральної. Захід у нашому місці відбудеться вперше. Парад пройде 29 травня о 14:30 у рамках святкування Дня Європи.

Організатором заходу виступила Всеукраїнська молодіжна ліберальна організація «Європейська молодь України» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» та в рамках щорічного святкування Днів Європи в Україні.

Відбудеться парад за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження», Представництва ЄС в Україні, Черкаської обласної державної адміністрації, Міністерства закордонних справ України та під патронатом депутата Європейського парламенту Павела Залевські.

Формат «Європараду» передбачає залучення якомога більшої кількості учасників. Усі охочі зможуть приєднатися до пішої ходи, участь в якій візьмуть прапороносці зі стягами усіх 27 держав-членів ЄС. Крім того, бульваром Шевченка пройдуть представники посольств країн ЄС та інші почесні гості заходу, які по завершенню параду матимуть честь виступити перед присутніми.

Слово матимуть: заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Євген Влізло, мер міста Черкаси (за згодою) Сергій Одарич, представники посольств та консульств країн ЄС в Україні, заступник Виконавчого Директора МФ «Відродження» (за згодою) Ірина Підлуська, народний артист України, член Наглядової ради ВМГО «Європейська молодь України» (за згодою) Олександр Пономарьов, голова ВМГО «Європейська молодь України» Віталій Іляшенко, представники громадських організацій та спонсорів.

Окрасою параду стане флеш-моб, на якому понад 150 волонтерів та учасників заходу утворять собою дві великі літери «ЄС».

У рамках загальних заходів з нагоди Дня Європи у Черкасах планується організація концертної програми, а також, від вулиці Остафія Дашкевича до дитячого майданчика «Світ Розваг» розгорнеться європейська алея.

Основна мета параду проведення атракційно-розважального комплексу заходів у форматі організованої пішої ходи учасників, що має на меті популяризацію ідеї європейської інтеграції України.

Про це «Прочерку» повідомила голова комітету з PR ВМГО «Європейська молодь України» Надія Петруньок. Фото з сайту газети "Вечірні Черкаси".


реклама

Коментарі  

 
+6 #8 Ха 27.05.2011 18:33
Ну и пиндос рядом с Одарычем:))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 іфіф 26.05.2011 22:38
Куди одаричу що влізло не знаю ,але краще йому без танка, містом жлобів і жаби, як він нас охрестив ***, йому не ходити!!!!!!!!! !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 іфіф 26.05.2011 22:36
Про відродження-щоб відродитись треба народитись, судячи с виразу обличчя товарищ явно абортований!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Реаліст 26.05.2011 21:13
Чітко ж написано, що Влізло й Одарич - ЗА ЗГОДОЮ. Тобто, ще не відомо, планують вони бродить містом чи ні. Особливо ж коли Одарич у списку - за Влізлом наступний. Чому ж тоді такий заголовок?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Ихтиандр 26.05.2011 21:12
Фото просто супер!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Фотограф 26.05.2011 21:02
И почему Одарич в свитре? Сколько лет фотке?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Фотограф 26.05.2011 21:02
А что за ржущее тело в кадре с Одаричем?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 україна 26.05.2011 20:57
А це шо за шакал біля Одарича? а мы уйдем на север.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100