На сьогоднішньому засіданні виконкому, яке провів міський голова Сергій Одарич, прийнято низку рішень, що носять дозвільний та господарський характер.

Зокрема, товариству з обмеженою відповідальністю «Автомобільна група «Богдан» надано містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки по вул. Сумгаїтській,8 для реконструкції торгово-сервісного салону з добудовою.

Виконком натомість не підтримав проект рішення про надання фізичній особі-підприємцю Вороніній Л.Г. містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки по вул. Смілянській, 153 для будівництва збірно-розбірного навісу зі скляною огорожею для зберігання автотранспорту, оскільки він не відповідає Генеральному плану забудови міста.

При розгляді обох вищезазначених проектів міський голова Сергій Одарич підкреслив, що департаментом архітектури, містобудування та інспектування порушено терміни підготовки та подання згаданих проектів рішень на розгляд міського виконавчого комітету, який не повинен перевищувати 7 днів, та попросив директора департаменту надати пояснення щодо цих зволікань.

Виконком підтримав питання про утворення двох комісій для прийому-передачі у власність територіальної громади міста Черкаси з подальшою передачею на КП «ЧЕЛУАШ» зовнішніх мереж системи водовідводу зливових вод до будівлі ТРЦ «Любава Сіті» та на баланс КП «Черкасиводоканал» – зовнішніх мереж водопостачання і водовідведення до цього ж приміщення.

На засіданні міського виконавчого комітету також підтримано два питання, що стосуються проведення ярмарків («Яблуневий Спас» і з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки), та надано два дозволи на тимчасову заборону руху транспортних засобів.

Виконком також розглянув та схвалив запропоновані зміни до міського бюджету, які представила на засіданні директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган.

Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 незнайка 15.08.2014 14:00
Це та Воронина шо з червоным носом ПРОЧЕРКУ позувала?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100