У патріотичні кольори свою квартиру перефарбував чемпіон світу з водно-моторного спорту Андрій Лисенко, пише сайт «Черкаський спорт».


«Так повинно бути. У мене не стояло питання в який колір я буду красить. Я вважаю, що так повинно бути. Це – стан душі», – говорить Андрій Лисенко, чемпіон світу з водно-моторного спорту.

До того понад пів року на чемпіонському балконі майорів державний стяг. Тепер він вирушає разом зі спортсменами на змагання до Латвії та Естонії. Роботу над патріотичним фасадом ще не завершено. У планах Андрія перетворити жовто-блакитне полотно на пейзаж.


Підтримати патріотичний дух вирішила і сусідка Андрія, пані Алла. Із символу революції перед будинком жінка облаштувала жовто-блакитні клумби. На фарбу складалися всім під’їздом.

«Вийшов із автобуса глянув і на душі стало легше. Просто зараз дивлюся телебачення, за наших хлопців, і хочеться, щоб і в нашого будинку підвищився патріотичний стан. Щоб почали думати не тільки сам за себе, а й за тих, хто поруч. Тих, хто там на передовій», – ділиться Алла Зінченко, жителька будинку по вул. Гагаріна, 55.


реклама

Коментарі  

 
0 #2 черкащанка 26.08.2014 09:11
Цитую Уманский Еврей:
У народа мания на жёлтый и голубой цвет. Когда будут свои тела красить в этот цвет?



100%! Страна на грани дефолта, экономика на нуле, а мы все красим, не замечая глобальной катастрофы :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Уманский Еврей 26.08.2014 02:05
У народа мания на жёлтый и голубой цвет. Когда будут свои тела красить в этот цвет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100