реклама
Sucurity Police

реклама

Черкащину в розвитку випереджають 18 регіонів України

Черкащину в розвитку випереджають 18 регіонів України

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк посів перше місце у рейтингу губернаторів тижневика «Коментарі» за підсумками першого кварталу 2011 року. Цього разу у порівняльній таблиці розвитку регіонів лідирує Прикарпаття. Відповідний рейтинг опубліковано в журналі «Коментарі» від 27 травня.

За двадцятьма критеріями оцінки Прикарпаття у підсумку здобуло 72,5 бала, Волинська область на чолі зі своїм керівником Борисом Клімчуком посіла друге місце з 69,5 балів, а Рівненська область і Василь Берташ зайняли третю позицію, набравши 66 балів.

Останнє 27 місце у рейтингу губернаторів зайняв голова Чернігівської області Володимир Хоменко.

Оцінювали голів обласних адміністрації за наступними 20 критеріями: динаміка промисловості, динаміка сільського господарства, динаміка роздрібної торгівлі, динаміка сфери послуг, динаміка будівництва, нове житло, освоєні капітальні інвестиції, сальдо зовнішньої торгівлі, фінансові результати підприємств, оплата ЖКП, фінансування субсидій, інфляція, рух кадрів, вимушена неповна зайнятість, виплата зарплат, динаміка зарплат, ставки нижче за мінімум, забруднення повітря, народжуваність та смертність.

З останнього місця у рейтингу за 2010 рік на сім сходинок угору змогла піднятись  Сумщина. Її керівник Юрій Чмирь більше ніж усі інші губернатори мав право жалітися на своїх попередників: довірена йому область від початку була аутсайдером за всіма показниками. Одночасно з верхньої десятки рейтингу (за підсумками 2010 року) у нижню опустились Київ та Черкаська область, які за отриманими балами лише трохи випередили Сумщину та отримали у результаті 18- і 19-е місця.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 гонта 30.05.2011 14:40
Справжніх помаранчевих вже більше року при владі ніде не має. Залишились ті, що були при Кучьмі, потім при Ющенкові, зараз при Януковичі - тому обзивати їх "пацюками" не варто. Цими людьми треба вміти керувати. В Тулуба це не виходить. От і маємо результат. І скільки б владні журналісти не намагались прикрасити владу, цифри річ вперта - не попреш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Лизунчик 30.05.2011 11:38
Не з кінця, а із "заду", це свідомо так написано...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Про 19-те місце 30.05.2011 11:23
Старі, ідейні кадри ПР кинули, а залишили у владі "пацюків" помаранчевих, то вони усі рейтинги і "згризли". Шановний Сергію Борисовичу, і що тепер робити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Почую кожного 30.05.2011 10:18
Цитую Лизунчик:
тільки із заду

Тільки звідки, Лизунчик?! Із чого, кажеш? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Лизунчик 30.05.2011 07:28
Прочерку не треба так"писати", краше було б написати "девяти" місце.... тільки із заду
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100