реклама

реклама

Над кримінальним провадженням, порушеним за фактом вбивства корсунського журналіста, активіста Майдану Василя Сергієнка активно працюють. У цьому журналістів запевнив учора під час прес-конференції начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар.

– Щотижнево я доповідаю міністерству про хід розслідування цього провадження. Два рази на тиждень слідчо-оперативна група збирається у мене в кабінеті, і ми стежимо за рухом цього провадження. Там є певні напрацювання, і досить суттєві. Але зараз для того, щоб не зашкодити слідству, я не можу оголосити те, що зараз є. Повірте, дуже багато є людей, зацікавлених у тому, щоб знайшли винних, які б понесли суворе покарання.

Тіло закатованого Василя Сергієнка на початку квітня відкопали в лісі Корсунь-Шевченківського району. У нього був пакет на голові, наручники на руках та ножові поранення.

Черкаська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» тоді викрадення та ймовірні катування Василя назвала виявом реваншизму Партії регіонів та олігархічних сил Черкащини, оскільки Василеві неодноразово погрожували через його журналістську та патріотичну діяльність, зокрема викривальні статті щодо таємних сторін бізнесу латифундиста, місцевого олігарха, народного депутата України від Партії регіонів, друга Віктора Ющенка та Сергія Тулуба, Героя України Геннадія Бобова.

Сам Бобов звернувся тоді до органів внутрішніх справ, прокуратури і Служби безпеки України з вимогою забезпечити неупереджене і справедливе розслідування в справі Василя Сергієнка.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прийняв звернення народного депутата, про що повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Віктор 04.10.2014 14:25
Такі ж брехливі, як і попередники...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Оля Колома 03.10.2014 11:29
Хай Б... розкаже як слідакам заніс 150 тисяч за зрив слідства
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Степаныч 03.10.2014 11:10
Владислав, если дело затягивается, то озвучьте причины, по которым это происходит. Надеюсь, это не является следственной тайной. Кто виноват в затягивании дела? Мало фактов собрали?
p.s. Дело Сергиенко - лично для меня это тест на вашу профпригодность .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100