реклама

реклама

vilsnid Інтернет-видання «Українська правда» наводить прізвище губернатора Черкаської області Сергія Тулуба як члена офіційної делегації України на Зустрічі ООН на Найвищому рівні з питань СНІДу. Розпочинається зустріч у Нью-Йорку 8 червня.

Україна є однією з 5 країн світу, де не зупинена епідемія ВІЛ/СНІДу, тобто кількість нових випадків зараження з року в рік росте, перебільшуючи показники за минулий рік. Лише минулого року було зареєстровано 20,5 тисяч нових випадків інфікування ВІЛ.

У Нью-Йорку планують вибудувати спільну стратегію глобальної відповіді на СНІД, і, як результат, прийняти нову Декларацію, мета якої - нуль нових випадків інфікування ВІЛ, нуль смертей і нуль стигми та дискримінації.

Але на зустрічі в Нью-Йорку українська делегація обговорюватиме не стільки прогрес, скільки проблеми у питанні подолання епідемії СНІДу.

«Українська правда» зазначає, що у списку українських делегатів є кілька імен, чия присутність у Нью-Йорку викликає запитання щодо мети їхньої поїздки. Це, зокрема,  Сергій Тулуб, голова Черкаської облдержадміністрації. Постає питання: якою буде роль губернатора Черкащини на Засіданні Високого Рівня, і, головне, яким коштом було сплачено подорож держслужбовця до США?

Сергій Тулуб зібрався до Америки не один. Разом з ним полетів Володимир Брожик, начальник Головного управління охорони здоров'я і медицини катастроф Черкаської облдержадміністрації.

Водночас на запитання «Прочерку» про американський візит губернатора у прес-службі ОДА відповіли, що  здивовані таким повідомленням. «Ми щойно з відрядження з Канева повернулися. За США не володію такою інформацією», - каже прес-секретар голови ОДА Анна Турська.

У приймальні Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф ОДА підтвердили, що їх начальник Володимир Брожик до кінця тижня перебуває у відрядженні «за межами України».

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 ПРАВДА 09.06.2011 12:24
Так куда уехал Тулуб? зайдите на сайт ОГА, там в разделе "фотоновини" фотоотчет о пребывании Тулуба на маслосырзаводе ( Правда не написано на каком? Уже привыкли, что в информации ОГА черт голову сломит. Но, наверное, на Золотоношском). Так вот дата этой новости указана 09.06. 2011г). Так где же ТУЛУБ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Я фигею 09.06.2011 09:55
За такие ответы раньше с работы выгоняли. Правильный ответ "... перебуває у відрядженні за межами області. Болтун - находка для шпиона. В нашем случае прав Задорнов...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Людина із лісу 09.06.2011 09:00
О це клас, Вася Корнієнко за час відрідження Тулуба хоча зелених яблук наїсться і зелених папірців насобірає, ніхто йому в цьому не заважатими, а навпаки допомагатимуть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Черкащанин2 09.06.2011 08:50
Капееец.... Вот спидом Тулуб еще не занимался...))))) Неужели и там бабло можно косить с "полуживых" без стыда и совести????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Віктор 08.06.2011 22:30
***вже і вахіваць зі СНІДУ.... Багатогранна особистість!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Поет 08.06.2011 19:01
Бродить Брожик по Європі - Брожик тулубізму!
Добре Брожко й до Штатів в еру донбасізму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Доречі... 08.06.2011 18:58
А що Аня Турська не ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100