реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко особисто почав перевіряти подачу тепла в районах.

Очільник області проінспектувавав на предмет появи опалення об’єкти соціальної інфраструктури Уманщини, після чого продовжить дізнаватися, чи підключили тепло в Тальнівському, Звенигородському, Христинівському та Монастирищенському районах, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

Зокрема, в Уманському районі керівник області відвідав дошкільний навчальний заклад ясла-садок №33, котельня якого працює на газу. Тепло тут з’явилося ще вчора. Як було зазначено очільником Уманської райдержадміністрації Ярославом Скусом, ті об’єкти, які опалюються твердим паливом, взагалі не мали проблем із початком опалювального сезону. Для них було своєчасно закуплено вугілля та дрова на суму 400 тисяч гривень.

– У нас в районі 16 шкіл працює на газу, інші ж на твердому паливі, – сказав Ярослав Володимирович та додав, що всі ФАПи в цьому році теж були переведені на тверде опалення.

– Як би нам не було важко, а Президент заявив про те, що Україна буде з газом, а українці – з теплом, – зазначив, у свою чергу, Юрій Ткаченко. – Є певні нестикування по лімітах, але з часом вони будуть вирівняні. Над цим працюватиме спеціально створена профільна комісія при облдержадміністрації.

На виконання розпорядження Президента України Петра Порошенка уже сьогодні опалення має з’явитися стовідсотково у всіх будинках. За словами першого заступника начальника управління житлово-комунального господарства ОДА Людмили Зарічної, підключати до опалення житлові будинки й об’єкти соціальної сфери почали ще два дні тому й станом на 10-ту годину ранку з теплом – 93%. Так, уже опалюється 642 школи (95%), 414 дитячих садочків (98%) та 735 лікарень (а це – 96%).

– До вечора сьогоднішнього дня всі будинки та об’єкти гуманітарної сфери будуть із теплом, – наголосила вона.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 незнайка 24.10.2014 16:11
КРАСИВАЯ ЗАРИЧНАЯ! В прошлом году при тебе и процентах в роддоме Черкасс не топилось!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Обираємо 24.10.2014 16:09
ЦІНА МИРУ ВІД ТІГІПКО-ВІДМОВА ВІД ЄВРОІТЕГРАЦІЇ,З АМОВКНУТИ ПРО НАТО ,ВИБАЧИТИСЬ І ЖИТИ РАЗОМ З БРАТАМИ РОСІЯНАМИ !!!!(МИКОЛАЇВ ) З ОПОЗИЦІЙНИМ БЛОКОМ ЩЕ ВЕСЕЛІШЕ,ДЄДИ,П ОБЄДИ І НОВА МУЛЬКА,ХУНТА ЗАБОРОНИТЬ 9 ТРАВНЯ,А ДЕНЬ НАРоДЖЕННЯ ГІТЛЄРА ЗРОБИТЬ ВИХІДНИМ (ХЕРСО) ВЛАДА ДАЛІ СОПЛІ ЖУЄ?ЧЕКАЮТЬ ПОКИ ПІВДЕНЬ ПІДПАЛЯТЬ РИГАЛИ? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100